10. lokakuuta 2017

Välivuotoilua

Onkohan mun progesteronitasot romahtaneet kun nyt kolmas kierto putkeen kun tulee yhtenä päivänä veristä vuotoa/limaa ihan parin pyyhkäisyn verran? Viime yönä vessareissulla sitä taas tuli. Todella kummallista kun en muista, että sellaista olisi ollut koskaan aiemmin. Tai siis, etten ole noihin välivuotoihin joutunut kovasti tutustumaan...

Tämän illan juttu on sitten alavatsakipu. Tai oikeammin jomotus. Se on vasemmalla juuri sopivasti munasarjan kohdilla. Ja taas tässä laskeskelee 1+1 ja miettii, että voisiko olla mahdollista, että tää olis ovis... Testit näyttää häränpyllyä joten niitä on turha tehdä. Tänään ei nyt peittoja heiluteltu, kun mies sai migreenikohtauksen illalla. Pitänee huomenna katsoa hänen vointiaan, että josko sitten yritettäisiin.

Aletaan olla siinä ja siinä sellaisella vyöhykkeellä, että on vaarana se, että minä olenkin raskaana häissämme. Historiamme tietäen, en kyllä kovasti tätä pelkää. Mutta tulipahan mieleen...

Ottaako muuten muilla aivoon tämä jatkuva synkkyys ja märkyys aina näin syksyisin? :D

7 kommenttia:

 1. Kannattaa käydä gynellä tarkistuttamassa tilanne ja löytyykö syy välivuodoille. Saattaa johtua esim. kohdunkaulasta. Oletteko muuten päässeet ivf jonoon? Tai mietittekö menoa yksityiselle (ei painorajoja käsittääkseni)? Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä pitäisi käydä joo. Me ollaan kyllä käyty yksityisellä ja heilläkin on painorajat ihan lääkkeiden määrän vuoksi. Mulla on nyt niin kova stressi työn takia, että olen ihan kohta varmaan pitkällä pakkolomalla ettei tuo painonpudotuskaan ole ihan ekana mielenpäällä.

   Poista
 2. Mitkä on painorajat hoitoihin? Itellä runsaasti ylipainoa ja hoidot pitäis aloittaa. Mietin paljonko pitäis yrittää pudottaa painoa ennen kun varaa ees aikaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon törmännyt 93-95kg rajoihin. Onnea teille yritykseen!

   Poista
  2. Se katotaan bmi:n mukaan, ainakin sillon kun ite olin hoidoissa. Oisko julkisilla ollu ettei saa olla yli 30.ja yksityisellä 35. Yksityisellä voisin kuvitella että on vähän joustavuutta noissa paikasta riippuen :)

   Poista
  3. Saattoi hyvin ollakin. Kyllä ne sen bmi:n laski, mutta meille on aina puhuttu kiloissa asiat. :)

   Poista
 3. Julkisen rajat kevyisiin hoitoihin (ovulaation induktio ja vissiin inssit) on bmi alle 35, mutta ivf pitää olla alle 30. Ja ikäraja 40 vuotta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)