6. huhtikuuta 2016

Housut märät....

Jep. Kirjaimellisesti! :D Nimittäin valkovuodosta. Huomasin jo eilen, että valkovuotoa tulee tavallista enemmän. Tuossa kun jo oli aika kuivahkoakin. Tänäänkin valkovuodon määrä on ollut valtava. Vähän väliä holahtaa alkkareihin ja joka kerta ajattelen, että 'Oh, shit! Nytkö alkoi uus kierto!'. :D Toistaiseksi ei ole kyllä alkanut.

Me ollaan miehen kanssa menossa juhliin viikonloppuna ja siellä varmasti on boolia tarjolla. Ja kyllä tekisi mieli maistella vähän irmaa tai sidukkaa myös. Joten lauantaina on sitten testipäivä! Ihan vaan varmistaakseni etten pelleile liian tärkeiden asioiden kanssa.

Miten noiden valkovuotojen pitäisi normaalisti mennä? Oviksen aikaan runsastua ja sitten kuivahtaa? Kuuluisiko sen määrän lisääntyä normaalisti ennen menkkoja?

9 kommenttia:

 1. Haha niin samoilla linjoilla mennään :D Mä aina "valittelen" miehelle, että hitsi kun on taas pikkarit ihan märkänä :D haha. Just viimeksi eilen valittelin. Mulla ainakin ovulaatiota ennen on just näitä "housut märkänä-päiviä" ja oviksen jälkeen tosi kuivaa ja just ennen menkkoja saattaa olla taas vähän liukkaampaa. Itse veikkaisin lähestyvää ovulaatiota ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se mulle ekana tuli myös mieleen, mutta testit näyttää nollaa edelleen. :/

   Poista
 2. Mulla tais tärppikierrossa loppua kohden runsautua kun olin varma, että uusi kierto alkoi. Toivotaan sinne lauantaille plussaa ja juomat jäis nauttimatta ;)

  VastaaPoista
 3. Mulla pitäis just lauantain alkaa uus kierto ja nyt kans housut on märät koko ajan valkovuodosta :D luulen että mulla ainakin sen lisääntyminen kertoo siitä että kohta alkaa menkat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli sellainenkin on ihan normaalia. :D Jos mun kierto olis sama kuin viimeksi, niin ensi viikon alussa pitäisi alkaa menkat. Näin ollen voisi olla siis sama tilanne kuin sulla. :)

   Poista
 4. Kopion tekstin luomupimun blogista :) http://luomupimu.blogspot.fi/2011/11/ovulaatiolima-ja-muita-valkovuodon.html

  Yleensä valkovuoto muuttuu kuukautiskierron aikana seuraavasti:

  Kiertopäivät 1-5: kuukautiset
  Kiertopäivät 6-8: ei juuri lainkaan valkovuotoa
  Kiertopäivät 9-11: lisääntyvä vuoto: valkoista, tahmaista, kokkareista, muuttuu hiljalleen käsivoidemaiseksi
  Kiertopäivät 12-14: ovulaatioajankohta! valkovuoto muuttuu juoksevammaksi ja läpikuultavaksi, ja sitä on paljon. Tähän aikaan raskaaksi tuleminen on mahdollista
  Kiertopäivät 15-28: valkovuoto loppuu äkillisesti. voi olla monta kuivaa päivää, ja hieman ennen seuraavien kuukautisten alkua voi valkoista, tahmaista vuotoa tulla uudestaan.

  VastaaPoista
 5. Mulla kierron loppuvaiheessa tulee ihan vetistä vuotoo...aina saa säikkyä alkoko menkat.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)