1. tammikuuta 2014

Repäisykivut

Olen tässä parin päivän aikana kärsinyt terävistä kivuista oikealla puolella alavatsaa. Ne tulevat ja menevät omia aikojaan.

Tänään tuli yksi erityisen kivulias kramppi ja mieleen tuli, että voisiko ne olla repäisykipuja? Siis niitä kipuja, jotka syntyvät kohdun kiinnikkeiden löystymisestä. Kohtu ikäänkuin valmistautuu raskauteen. Voisiko se pitää paikkansa? Kipua tulee yskiessä tai nopeita liikkeitä tehdessä.

Onko kellekkään tuttua?

3 kommenttia:

  1. Sen voin sanoa, että mulla ei ole noita repäisykipuja ollut ikinä. Jotain piiiientä vihlontaa joskus, jotka olen yrittänyt kääntää kivuiksi, mutta ei. Ei ne mitään kipuja ole ollut. Toivotaan! <3

    VastaaPoista
  2. mulle tullu jokasesta raskaudesta kovat repäsykivut ja aina tiesin nyt sitä ollaan raskaana :D varsinkin juuri noustessa seisomaan ja nopeissa liikkeissä :) plussa tuulia sinne :) terkuin kahden lapsen äiti :)

    VastaaPoista
  3. Alkaa huolestuttaa. Kipu on pinnalla melkein kokoajan nyt. Myös äsken joku helkkarin iso limaglöntti tuli ulos. Voisiko se olla raskauteen liittyvää vai pitääkö huolestua esim. umpparista? Täysin tietämätön ja avuton olo :/ Mutta kiitos tsempeistä! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)