27. tammikuuta 2014

Ääneen sanominen helpottaa

Se on kumma miten ääneen sanominen oikeasti helpottaa oloa. Ainakin mun tapauksessa. Ihan kaikille en voi asioistani puhua, mutta onneksi on muutama ystävä, jolle voi huoletta kertoa asioitaan. Niitä salaisiakin.

Tänään juttelin muutaman ystävän kanssa siitä, että olen jättänyt pillerit pois. Eräs kysyi heti, että sen vauvajutun takia vai. :) Tässä kohdin hiukan oijoin ja jätin osan tarinasta kertomatta, kun en halua, että mulle kertyy paineita siitä, että joku tietää yrityksestä. Pääasia oli kuitenkin se, että sain kerrotuksi etten käytä hormonaalista ehkäisyä. Se kun tuntuu kovasti aiheuttavan kaikenlaisia mielihaluja ja omituisuuksia. Likat otti tämän(kin) uutisen hyvin vastaan. Eivät kauhistelleet tai mitään. Sitä vähän ehkä salaa pelkäsin.

Nyt on mukavaa siinä mielessä, että vaikka kaikki eivät tiedäkkään, niin on silti joitakin joille voin kauhistella kaikenlaisia kroppaanitotuttelujuttujani. :D Kuten vaikka finnien määrän nousu ja hiusten rasvoittumisen nopeus. Tai vaikka mielialojen muuttuminen. Sitäkin tuntuu olevan ilmassa. Tässähän kehittyy vielä näyttelemisen mestariksi kun kaikki tunteet oppii salaamaan! ;D Tai no ei ehkä kaikkia kuitenkaan.... :)

Nyt olis menossa kp14 tätä toista yrityskiertoa. Mun period kalendarin mukaan ovis olis sunnuntaina kp20, kun ohjelma fiksusti laskee edellisten kiertojen pituuden mukaan nuo päivät. Eli luultavasti tämän viikon lopulla/ensi viikon lopulla se sitten on. Mutta ihan rauhallisesti nyt vielä pari kiertoa. Stressiä on liikaa sen oviksen metsästykseen. Ja eihän sitä vielä tiedä onko tässäkin kierrossa edessä ne ihan karmeat kivut! :D We'll see.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)