25. tammikuuta 2014

Kiirettä pitää

Ihan kamala kiire kokoajan. Teen opinnäytetyötä, opiskelen kolmella kurssilla ja käyn töissä. Oma täydellisyyden tavoitteluni meinaa murskata mut alleen. Oli jo pakko tehdä päätös, että ei mun tarvii saada kursseista parasta arvosanaa. :D Töihin haluan panostaa, se on vaan niin vaikka tiedän etten vakipaikkaa sieltä ole saamassa.

Tämä kaikki uuvuttaa mut niin tehokkaasti ettei hyvistä yöunista voi haaveilla viikolla. Hyvä jos tulee 6h yössä unta. Ja sekin katkonaisesti. Tunnen olevani levännyt jos unta tulee 8h per yö. Eli pieni univaje vaivaa jatkuvasti. Viikonloppuisin sitten yritän levätä ja tehdä vähän omia harrastuksia.

Kuva: menaiset.fi 

Koko vauvaprojekti on nyt vähän taka-alalla, vaikka sitä päivittäin tuleekin mietittyä. Tauko täältä ja palstailulta on tehnyt hyvää. En kiinnitä niin paljon huomiota yrittämiseen ja kiertopäiviin yms.

Tilasin jo aikaisemmin ovistestejä, mutta tulin toisiin ajatuksiin niiden suhteen. Ne saavat jäädä kaappiin vielä. Alkaisin luultavasti stressata vielä niidenkin tekemisestä ja entäs jos niitä viivoja ei tulekaan? Paljon helpompi olla kun ei näe varmaa todistusta siitä, etten ovuloisikaan. :) Ja sitäpaitsi, nyt on vasta toinen luomukierto menossa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)