18. huhtikuuta 2016

Yökkistä

Kiitos edelliseen postaukseen kommentoineet. Mieli rauhoittui kyllä teidän kommenteistanne. :) 

Siitä huolimatta kipu oli niin kova, että menin tänään aamulla gynelle. Sain taistella itseni sinne sillä jäätävä pahaolo valtasi mut jo ennen herätyksen soimista. Hyvä, että menin. Se patti oli taas kasvanut ja oli jo pikkurillin kynnen kokoinen mätäpaise. Eli olitte oikeassa, vain tulehdus, joka oli kerännyt mätää. Se puhkaistiin ja heti helpotti. :) Se puhkaisu tosin sattui ihan mukavasti, mutta enää se ei ole kipeä. Antibioottivoidetta sain mukaani ja sitä nyt muutama päivä laitellaan. 

Ja kun käynti oli laskua vaille valmis niin ryntäsin lääkärin vessaan oksentamaan! Yök! Siitä lähtien olen tunnin välein halannut pönttöä. Vatsa on ihan tyhjä jo ja ulos tulee vain sappinestettä. Ja kun yrittää juoda ihan vaan yhden minikulauksen niin se tulee heti ylös. En ole vuosiin ollut vatsataudissa ja kyllä taas muistaa miksei se ole kiva tauti yhtään... Hyi. 

Niin, tosiaan! Munasarjat ultrattiin myös ja sieltä paljastui vasemmalta 15mm rakkula, eli yritystä on ollut tässäkin kierrossa. Sain luvan terolutkuuriin ja sen jälkeen clomeihin. Eli heti kun tästä taudista pääsen eroon, niin asiat alkavat taas rullata. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)