4. toukokuuta 2016

Suunnitelmien muutos

Keskusteltiin miehen kanssa näistä clomeista ja kesästä ja meidän lähitulevaisuuden suunnitelmista toissapäivänä.

Meillä on kivoja kesäsuunnitelmia, mm. ulkomaanmatka. Osittain tästä matkasta johtuen minä ehdotin miehelle, että mitä jos aloitettaisiin clomit vasta reissun jälkeen loppukesästä. Minä kun kovasti haluaisin mukaan matkalle. Ja toinen syy, josta mieskin oli samaa mieltä, on se, että miehen pitää rajoittaa juomisiaan jonkin verran vielä lisää noihin clomikiertoihin.

Aikaisempiin kokemuksiin perustuen me tiedetään, että miehen siittiötilanne paranee kun hän juo vähän vähemmän. Ihan loogista kyllä muutenkin... Mutta tästä syystä hän on päättänyt, että meidän lomareissun jälkeen hän vähentää kaljan juontia pariin saunaolueen. Näin siittiöitä olisi tarjolla enemmän jos ne clomit avittaa mun puolelta asioita. Lisäksi mies syö sinkkiä päivittäin.

Minä taas olen luvannut liikkua enemmän ja syödä vähemmän herkkuja. Tällä hetkellä turhauttaa kovasti kun olin jo päässyt hyvään sykkeeseen pilateksessa ja nyt olen ollut useana peräkkäisenä viikkona kipeänä milloin mitenkin. Ensin vatsatautia, sitten jäätävä flunssa pienen lämpöilyn kera ja nyt tällä viikolla venäytin selkäni...

No, eniveis, nyt mä yritän olla huolehtimatta sen suuremmin mistään ja alan odottaa meidän kesälomamatkaa. :) Kivaa, pian on kesä!

6 kommenttia:

 1. Kuulosta hyviltä suunnitelmilta :) Ihanaa teilläkin jotain, mitä odottaa ja mikä varmastikkin myös toteutuu ;) Meillä myös kesällä häämatka edessä ja en malttaisi enää odottaa yhtään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Ei tästä tulisi mitään, jollei olisi välillä jotain sellaista kivaa odotettavaa, joka ei liity jollain tavalla lastenhankintaan. :) Kivaa häämatkaa teille! :)

   Poista
 2. Kai tiedätte, että se mitä tapahtuu nyt, vaikuttaa siittiöiden laatuun kolmen kuukauden kuluttua? Se vaikutus ei tule voimaan heti. Eli jos vaikka olisi nyt korkea kuume, niin se voisi aiheuttaa sen että siittiöiden laatu on erittäin huono kolmen kuukauden kuluttua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai kaikki elintavat liittyy kaikkeen. Pääpointti tässä kai oli se, että nyt nautimme kesästä ja jatkamme murehtimista sitten kesänlopulla taas.

   Poista
 3. Jos alkoholin jättämisestä on miehelle apua, niin suit sait alkoholitonta olutta tilalle! Meillä mies jätti alkoholin samantien kokonaan pois, kun kuuli tulokset. Meillä sillä tosin ei ollut vaikutusta, kun siittiötilanne on mitä todennäköisin huonontunut erään sairauden jälkeen eikä riipu elintavoista. Näitä on hyvä punnita, mikä on elämässä tärkeää ja mitä on valmis tekemään minkäkin asian eteen. Tsemppiä! Toivottavasti tärppää pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mies totesi meillä, että hän mielummin juo kunnollista olutta vain sen pari saunaoluen verran kuin alkoholitonta, joka ei hänen mielestään maistu hyvältä. Enkä kyllä usko, että alkoholi olisi ainut syy miehen siittiötilanteeseen, joten ei se pari olutta sitä varmasti muuta.

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)