1. elokuuta 2016

Hengissä ollaan!

Jestas miten kiireinen oli heinäkuu! En ehtinyt edes ajatella tänne tulemista kun oli niin kova säpinä päällä kokoajan. :D Mutta nyt alkaa tahti hidastua ja asiat loksahtelevat paikoilleen pikkuhiljaa.

Ollaan täällä pääkaupunkiseudulla nyt asuttu pari viikkoa. Tai mies on jo pidempään kun hänen työt alkoivat niin nopeasti. Ja minä olin tuossa viikon Espanjassakin reissussa. Mutta parisen viikkoa on ollut kämppä täällä ja kamoja on laitettu paikoilleen kovalla raivolla. :D

Lapsettomuusrintamallakin on edetty. Menkat alkoivat oletettua myöhemmin ja onneksi, nimittäin muuten olisi tämä kierto mennyt mönkään. Nyt alkoi siis Yk16. Käytiin viime viikolla ostamassa Clomit ja ne on nyt tässä kierrossa olleet käytössä. Söin niitä ohjeen mukaan kierron 3-7 päivinä yhden pillerin per päivä. Pillerit olivat naurettavan pieniä! :D Mutta pienestä koostaan huolimatta ovat aiheuttaneet muutaman oireen. Nimittäin muutamana aamuna on ollut todella paha olo. Ja saan hikistelykohtauksia. Ihan kuin olisi vaihdevuodet alkaneet!! Yhtäkkiä tulee hirveä hiki vaikka istuisi sohvalla... Tosi kiva. :D No, mutta nyt toivotaan, että ne auttavat ja aletaan testailla ovista ja yrittämään kaksi kertaa kovemmin.

Vauvajuttuja on tässä lähiaikoina myös tulossa paljon kun kummityttö täyttää vuoden, on kaverin vauvakutsut, kummipoika täyttää kaksi, miehen ystävä saa vauvan ja mitähän tässä loppuvuodesta vielä ehtiikän tulla lisää. :)

Olo on tällä hetkellä ihan hyvä. Tiedän, että kolahtaa kovaa, jollei tästä kierrosta tärppää, mutta onhan se pettymyksiäkin kestettävä. Nautitaan nyt niin kauan hyvästä mielestä kun sitä riittää. Vai kuinka? ;)

5 kommenttia:

 1. Tsemppiä! Oletko nyt saanut pudotettua painoa sen verran, että pääsitte aloittamaan ovulaation induktion? Meillä olisi tavoitteena olla syyskuun alussa samassa tilanteessa, vielä olisi 3kg pudotettavaa, 8kg pudotettu. On siinä vaan työtä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä se painokin on pudonnut, mutta me ollaan siltikin vielä ihan itseksemme yrittämässä. Clomit aiheuttaa jonkin verran oireita ja tänään aloitin oviksen metsästyksen. Katsotaan mihin tämä polku johtaa. :)

   Poista
 2. Kuka sulle sit ne clomit määräsi? :o

  VastaaPoista
 3. Hei, itsekkin aikasemmin söin clomeja noin vuoden ilman toivottua tulosta. Muistaakseni 1kpl kp 3-7. Vastetta niillä ei ollut kovin hyvin eikä lääkäri halunnut nostaa annosta monikkoraskaus riskin myötä. Nyt lääkäri on määrännyt letroja, monikkoraskaus riski kuulemma pienempi. HINTA huomattavasti pienimpi. Toivottavasti clomeista on teille apua :)
  Itse odottelen ensimäistä insemaanioita toteutuvaksi.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)