17. marraskuuta 2016

Felicitas

Ensikäynti on nyt takana. Tuntuu aika jännältä.

Mun pitää pudottaa painoa vielä lisää 10kg. Sillä välin otetaan labroja ja aloitetaan uusia lääkkeitä tukemaan painonpudotusta. Tilasimme myös edellisestä paikasta meidän kaikki paperimme Felicitakseen. Niiden saavuttua katsotaan miehen siittiötilannetta.

Metformiiniannos nostettiin 3tbl/pvä. Lisää pahoinvointia siis tiedossa. Ugh. Tämän lisäksi sain vasta tänä vuonna Suomeen tullutta Inofolicia. Se on tukee metformiinin toimintaa ja sisältää myös folaattia. Sitä otan kaksi annospussia per päivä. Näillä ja liikunnan lisäämisellä sekä herkkujen karsimisella saadaan paino toivottavasti putoamaan.

En vielä tiedä mistä me saadaan kokoon ne rahat joilla jossain vaiheessa olisi tarkoitus kovia hoitoja tehdä, mutta se selvinnee vielä. On tässä vielä aikaa pohtia sitä kun pudotamme painoa.

4 kommenttia:

 1. Saako kysyä paljon painat? Meidän pitäisi kanssa varata aika ensikäynnille, mutta pelkään ylipainoni estävän hoidot. Tiedän että pitöisi laihduttaa, mutta hitto se vaan on niin vaikeaa :( Pelkään myös, että mut haukutaan siellä ihan pystyyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun paino huitelee yli sadan. Joskin on nyt tullut alas ihan kivasti jo.

   Julkisella oltiin todella nyreitä kun olin niin iso. Sieltä oikeastaan vaan sanottiin, että painu kotiis siitä laihduttamaan. Yksityisellä saatiin sama tuomio, mutta siellä haettiin ratkaisuja mun auttamiseksi. Sen pco:n vuoksi kilot on tiukemmassa kuin normisti ja mun pitää tehdä tuplasti työtä jokaisen kilon eteen.

   Turhaa sitä on etukäteen niin hirveästi pelätä. Näiden asioiden käsittely on vähän lääkäristäkin kiinni. <3

   Poista
 2. Olisiko teidän mahdollista olla jonossa julkiselle puolelle jo tuon painon pudotus projektin aikana? Me käytiin aluksi yksityisellä hoitamassa lapsettomuutta ja pääsimme sitä kautta julkisen IVF-jonoon. Säästettiin siinä rutkasti rahaa.

  Tsemppiä painon pudotukseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Nämä alkututkimukset tehdään nyt varnaan yksityisellä, mutta voi hyvinkin olla, että vuoden vaihteen jälkeen ollaan yhteydessä julkiselle. Jos tämä kierto ei veny, niin meidän pitäisi saada kaikki labratuloksetkin ennen joulua.

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)