24. helmikuuta 2014

Lääkäri

Olin tänään lääkärissä. Ihan muista syistä kyllä kuin tämä vauvaprojekti, mutta kysäisin samalla vähän siitäkin. Osui hyvä lääkäri kohdalle. Nuori naislääkäri, jolle oli helppo jutella vauvajuttuja.

Mulle sanottiin viime vuonna, kun lievän endon diagnoosin sain, että puolen vuoden yrittämisen jälkeen sitten jatkotutkimuksiin. Silloin en ymmärtänyt kysyä, että soitanko suoraan polille vai minne. Tänään lääkäri sanoi, että pitää varata aika ensin heille, ihan tavan lääkärille, joka kirjoittaa lähetteen polille. Lääkäri tiesi mikä endo on ja kysäisi menkkojen tulosta ja kierron pituudesta myös. Kaikki siis on ok.

Ensi kesänä pitää sitten varata aika sinne lääkäriin ja hakea lähete sinne polille. Veikkaisin, että mulla on edessä laparoskopia, sitä kun ei vielä oo tehty. Tietysti siellä paljon muutakin sitten tehdään, mutta tuo laparoskopian mahdollisuus jännittää ja pelottaa eniten mua.

2 kommenttia:

  1. No hyvä että tuli tuota endoasiaakin selviteltyä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ihan hyvä fiilis jäi tuosta. Ja tietysti tässä on vielä mahiksia siihen luomuunkin. Kunhan pidän mielessä, että se ei välttämättä ole niin helppoa. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)