4. huhtikuuta 2014

Ajatusten sekametelisoppa

Tänään pitäs olla jo kp5. Mut ei näy ei kuulu. Tiistaina oli tikku negaa. En oo sen jälkeen testannut.

Toisaalta on sellainen olo, että en ole raskaana, että stressi vaan siirtää menkkoja. Mulla on nyt AMK:n oppari tekeillä ja sen pitää olla tän kuun lopussa valmis. Ja käyn parilla kurssilla ja töissä samaan aikaan. Se vois olla ihan looginen selitys.

Mutta toisaalta toivon, että kuulun siihen joukkoon, jonka hcg-arvot nousevat hitaasti ja siksi testit olisivat vielä negaa.

Kirsikkana kakussa tietysti, että jokin on pielessä. Joko mun kierto on paljastanut kyntensä ja oikuttelee samalla tavalla kuin aikana ennen pillereitä. Olivat silloin hyvin epäsäännölliset. Tai olen raskaana, mutta kaikki ei ole kohdillaan. Voisiko tässä tapauksessa olla kyse kemiallisesta tai kohdun ulkoisesta? Vai jostain muusta?

Miksei ne menkat vaan vois tulla ajallaan, jos ei ole raskaana ja jäädä pois vasta kun on normaalisti raskaana? Ei mitään välimuotoja. Hmph.

2 kommenttia:

  1. mulla oli samantyyppinen juttu, epäilin jo raskautta, ei mitään. :/ venyi ja venyi kierto, ja sitten ne alkoi. seuraava kierto oli 17päivää. eikä koskaan aiemmin ollut mitään tällaista. kai se olj vaan stressiä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei. Kiitos. Ehkä tääkin joku kiertohäiriö sitten vaan on. :) Pitänee odotella vaan vielä....

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)