15. huhtikuuta 2014

Lekurille mars!

Soitin tänään aamulla lääkärille, josko olisin saanu ajan, mutta ens viikolle oli vasta seuraava aika ja minähän en ole maisemissa. Eli siis vappuviikolla yritän uudelleen, jos ne menkat ei nyt vaan itsekseen ala.

Ne laittoi kuitenkin lähetteen raskaustestiin labraan, niin kävin nyt kuitenkin siellä. Tuloksia en vielä tänään saanut kun eivät vastanneet kun yritin soittaa. Huomenna uusi yritys. Tiedän kuitenkin sen olevan negatiivinen, eli ei mitään jännitystä pelissä mukana. Oon varmaan neljä kotitestiä tehny ja kaikki näyttäny negaa.
Kuva
Aattelin terolutia kysellä sitten sillon lääkärissä, kun sinne pääsen. Ja ajattelin myös, että kun sitten ollaan jo ihan lähellä sitä puolta vuotta yrittämistä, niin voisin kysellä jatkostakin sitten jo. Onko esim clomit vai jotain muuta. Mä niin tiesin, ettei meillä tärppää tänä puolen vuoden aikana. Eikä oo ollu kauheesti mahiksiakaan, kun vaan kahdet menkatkin tullut tässä ajassa.... Mitenhän paljon joudun taistelemaan hoidon puolesta.... ärsyttää jo valmiiksi.

2 kommenttia:

  1. Kannattaa muuten sit ku hoitoja mietitte huomioida se endo...ite pikkysen liian hepposesti sen ohitin ja tuloksena oli clomikiertojen myötä helvetiksi yltyny endo ja puolen vuoden e-pillerirumba tilanteen rauhoittamiseksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh! Toivottavasti on jo helpottanuttilanne. Kurjaa tuollainen... Ja kiitos kovasti oman kokemuksen jakamisesta! Tää tilanne kun on vähän erilainen kuin normaalisti lasta yrittävillä, niin neuvot ovat kullan arvoisia. Kiitos! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)