7. elokuuta 2014

Postia

Postipoika toi lausunnon miehen kromosomitutkimuksesta ja uudesta sperma-analyysista.

Kirjeessä ei oikeastaan ollut mitään muuta erikoista, kuin, että kromosomit kaikki ok, sperma-analyysi uusitaan kun mies pudottanut painoaan 6-8 kg ja että raskautuminen luomusti ei todennäköisesti tule onnistumaan, vaan avuksi tarvitaan IVF-hoitoja.

Joten. Mitä tehdä?

Ajatus pyörii mun mielessäni päivittäin enemmän tai vähemmän. Mieskin pohtii tätä ja on ollut vähän alakuloinenkin. Onhan tällaiset uutiset aika rankkoja. Minä olen kokoajan syyttänyt vain itseäni lapsettomuudestamme. Nyt kun selvisi, että molemmissa on vikaa, kokee mies ajoittain aika pahaa oloa kun ei voi tarjota edes teorian tasolla minulle mahdollisuutta lapseen. Tilanne on aika outo.

Yrittääkö sitä vain jaksaa ja keksiä aina valheita miksi pitää mennä lääkäriin tai tehdä jotakin muuta tähän asiaan liittyvää. Vai kertoakko molempien perheille tästä tilanteesta ja toivoa, että asioiden hoitaminen helpottuisi.

En tosiaan tiedä.

Postipoika toi kirjeen, jota odotin, mutta jota pelkäsin, koska nyt pitää tehdä päätös jatkosta. Ja jatko pelottaa.

2 kommenttia:

  1. Se on ehkä se pahin tilanne, kun kukaan ei voi sanoa mitä pitäisi tehdä. Mikä on se oikea ratkaisu. Mihin kannattaa ryhtyä, monet "keinot" kun voivat venyä hyvin pitkiksi, ehkä jopa liian pitkiksi omille voimille. Samojen asioiden kanssa taistellaan täällä. Oikotietä onneen ei tunnu löytyvän <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivon, että tekin vielä löydätte sen oikean polun teille, joka kulkea. Meillä vielä risteyksessä seisotaan ja pohditaan. Jaksamista teille <3

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)