28. marraskuuta 2014

1. etappi saavutettu!

Se päivä sitten koitti keskiviikkona. En olisi uskonut, että pääsen tähän. :D Vaikka aika pienestä asiasta onkin kyse. Joidenkin mielestä varmasti naurettavaa. Minulle tuli hyvä mieli.

Pudotin ensimmäiset 5 kiloa!

Sen ansiosta kävin shoppailemassa ja ostin Lindexiltä uudet housut ja uuden paidan. Lisäksi shoppailin Seppälästä kahdet alefarkut. Ja tiedättekö mitä! Housut ovat kaikki kokoa pienemmät kuin ennen! ^^


Nyt jäi vesijumppa joulutauolle. Tammikuussa uudet kujeet. Sillä aikaa voisin tutustua kuntopyöräilyyn ja ihan tavalliseen uintiin. ;)

2 kommenttia:

  1. Uudehko lukija ilmoittautuu :) Saahan sitä tuollaista tulosta jo hehkuttaa, itse olin ihan innoissani kun vaaka näytti 1,3 kiloa vähemmän kuin alkuviikosta :D Innolla odotan myös sitä hetkeä kun saa sovittaa pienempää kokoa. Puhumattakaan siitä tilanteesta että voisi kävellä kauppaan varmana siitä, että sopiva koko löytyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa mukaan! :) Kyllähän se ihan mukavalta tuntui. Joskin tässä on nyt vähän lähtenyt lapasesta tuo syöminen, mutta takaisin ruotuun mennään niin eiköhän se siitä taas ala pudota hiljalleen. Varovaisesti ajattelen, että josko ensi syksynä olisi tilanne se, että pääsisimme sinne jonotukseen! Ja vaatteista, kyllähän se oli hienoa todeta, että kokoa pienemmät housut olivat sopivat. Kyllä sellainen 10kg vielä pitää pudottaa, että löytyisi vaatteita ihan tavalliselta puolelta. Sitä tunnetta en osaa edes kuvitella.... :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)