2. joulukuuta 2014

Joulu saapuu...

...kipujen kera.

Taas on alkanut ne inhottavat kipukohtaukset. Alavatsaa polttelee samaan tapaan kuin menkkojen aikaan, mutta mitään ei tule ulos. Vuoto ei ala itsekseen. Kipu saapuu luokseni aina yllättäen. Millon iltaisin, milloin aamuisin, joskus päivisin. Satunnaisesti. En ole enää pitkiin aikoihin pysynyt mukana kiertopäivissä.

Minun pitäisi suunnitella koska suon menkkojen alkavan seuraavan kerran. Ennen joulua pitäisi varmaan yhdet menkat tuottaa. Terot kyllä toimivat joka kerta. Kurjaa miten oma kroppa ei toimi oikein... Yritän elätellä toivoa, että kun paino tarpeeksi putoaa, niin estrogeenitaso nousee ja menkatkin alkaisivat itsekseen. Sen mahdollisuus vaan taitaa olla aika pieni.

Joulu saapuu...

...kiireiden kera.

Viikot ennen joulua ovat bookattuna. Vapaata aikaa ei kovin paljoa ole, kun moneen paikkaan pitäisi ehtiä kylään ja paketit paketoida ja piparit leipoa.

Tuntuu siltä, että ei ole sopivaa neljän päivän taukoa missän kohtaa, että voisi ne menkat ja kivut ottaa vastaan ennen aattoa. On vain huonoja vaihtoehtoja.

Tästä kaikesta huolimatta odotan joulua. Rakastan aattoa, sen rauhallisuutta, perheen yhteistä aikaa, joulumusiikkia, hyvää ruokaa, joulukoristeita.... Olen jouluihminen. Henkeen ja vereen.Kuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)