3. tammikuuta 2015

Hei

Olen edelleen maisemissa...

Tässä on tullut vellottua jonkinasteisessa säälissä itseäni kohtaan. Olen yrittänyt selvittää niitä sängyn alla olleita mörköjä. Yksitellen vetänyt niitä päivänvaloon. Tie on ollut raskas ja toisinaan ne pinkovat takaisin varjoihin. Psykologinen sairaanhoitajani vaihtuu. Se on sääli. Vanha oli niin sympaattinen ja meillä meni hyvin yksiin. Ensi viikolla on eka käynti tällä uudella. Saapi nähdä sitten, miten hänen onnistuu kaivella niitä mörköjä esiin.

Olen myös mietiskellyt painon pudottamista. Joulunaikaan kun meillä on tapana saunoa tyttöjen kesken yhdessä ja minua hävetti riisua vaatteet heidän edessään, vaikka tiedän ettei kukaan minua varmasti tuomitse vartaloni takia. Neljä kuukautta on kulunut siitä, kun päätin, että nyt alan katsoa vähän syömisiäni ja siinä ajassa on pudonnut vain 6,8kg. Säälittävän vähän. No, ainakaan jouluna ja UV:na ei ollut tullut yhtään kiloa lisää. Päinvastoin: oli pudonnut kilo. Nyt palataan ensi viikolla normaaliin päivärytmiin kanasalaatteineen,vesijumppineen ja kuntopyöräilyineen.

Uutena vuonna meillä oli tähtisädetikkuja! Ja voi että miten niistä tuli mieleen lapsuus! :)

Pelkäsin joulua. Ihan vain siksi, että kuinka usein siskoni tai äitini huomauttaa syömästäni suklaan määrästä! Tai jostain muista herkuista. Olin valmistellut jopa puolustuksekseni pari virkettä. :D Mutta niitä ei tarvinnut käyttää. He taisivat ymmärtää, että tarvitsen tauon kaikesta raskaasta. Joten söin hyvin mielin niin paljon suklaata ja joulupipareita kuin tahdoin. :) Joulu meni muutenkin hyvin. Sain paljon kivoja lahjoja! Kirjoja, kynsilakkoja, maalausvälineitä, jälkiruokakulhoja jne. Olen kyllä niin jouluihminen, että minusta on surullista jo ensi viikolla riisua kuusi...

Meidän uusi vuosi meni rauhallisissa merkeissä. Olimme miehen vanhempien luona ja pelasimme lautapelejä monta tuntia! Puolenyön jälkeen grillasimme makkaroita nuotiolla. Sellaisia huolettomia iltoja kaipailen enemmänkin elämääni. 

Tähän loppuun pitäisi kai kirjoittaa jokin lause kuten "Tästä vuodesta tulee muutosten vuosi" tai "Vuonna 2015 pääsen tavoitteisiini ja pyrin olemaan murehtimatta liikoja". Mutta en taida sellaisia uskaltaa luvata. Sen sijaan yritän tehdä parhaani, että pysyn järjissäni näiden kaikkien murheiden ja ilojen sekamelskassa.


2 kommenttia:

  1. Onnea uudelle vuodelle ja terveellinen painonpudotusvauhti on juurikin se 0,5 kg viikossa eli oikein hyvässä vauhdissa olet. Se on sitä pysyvää painonlähtöä, ei ihmedieettejä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvää uutta vuotta myös sinulle! :) Ja älyttömän suuri kiitos kannustuksestasi! <3

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)