10. maaliskuuta 2015

Ovulaatiosta

Nyt on toinen päivä, kun mun alaselkään särkee todella paljon. Kipu keskittyy lähinnä vasemmalle puolelle. Olisiko se ovulaatio? Olis kp 16 menossa.

Unohdin ostaa ovistikkuja, joten en voi testata. Arvatkaa harmittaako. Oma moka. No, ensi kierrossa sitten.

Nyt kuitenkin pohdituttaa meitä kovasti tämä särky. Se kun on aika lamauttavaa omalla tavallaan. Panadol ei ainakaan auttanut kipuun... Istuminen ja pitkään seisominen tuntuu pahalta selkään. Maatessa sohvalla tai sängyssä tilanne on mukavin. Ja sittenkin siinä on oltava kuumavesipullo. Mieluiten mahdollisimman kuumana, että auttaa.

Koitin lukea netistä niitä ovisoireita, mutta nopeasti selatessa sieltä ei löytynyt kuin tällainen lista: 
 1. Kohdunkaulan liman erityksen lisääntyminen
 2. Kohdunnapukka siirtyy ja pehmenee
 3. Toispuoleinen kipu vatsassa
 4. Kehon lämpötila nousee
 5. Lutenisoivan hormonin (LH) pitoisuudet nousevat
Mutta mutta... Kai tuohon vatsakipuun voisi laskea selkäkivutkin? Olen yhden kerran elämässä havainnut selvän ovisliman eikä sellaista limaa kyllä ole nyt. Tai ehkä limaneritys on voimakkaampaa, mutta tiedä sitä sitten. 

5 kommenttia:

 1. Suosittelen lukemaan tätä sivustoa http://luomupimu.blogspot.fi/p/ovulaation-tunnistaminen.html sieltä löytyy kattava tietopaketti ovulaation liittyen. ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsestä on ollut ainakin mielenkiintoista ymmärtää omaa kehoaan ja sen toimintaa. ☺

   Poista
 2. Ovis mitä ilmeisemmin😃 Mulla itsellä järkyttävät kivut toisessa nivusessa ja säteilee alaselkään/peppuun. Joskus kipu on sietämätöntä ja joudun makaamaan sängyssä tunnin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pikkuisen yllättävää tällainen kipu, kun ei sellaista ole aikaisemmin ollut. :D Aika lamauttavaa! Käsittämätöntä, että ovulaatiokin voi tuoda mukanaan tällaiset kivut... :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)