29. heinäkuuta 2015

Ihme on tapahtunut!

Palasimme eilen illalla miehen kanssa Turkin lomamatkalta! Meillä oli kiva reissu ihan kahdestaan. Laatuaikaa vai miten se meni ;D  Oli ihan älykuumaa siellä! Satuttiin juuri sellaiseen helleaaltoon sinne matkustamaan, että lämpötilat päivisin olivat +35-38 asteen välillä! :D Hiukan pääsi ihokin kärvähtämään, vaikka pullollinen +50 aurinkorasvaa tuli käytettyä. Meri oli ihana <3 Vesi oli about 28 astetta lämmintä!

Se ihme tapahtui reissullamme. Nimittäin puolivälissä viikon lomamatkaa mun alkoi menkat! Ihan issekseen! Tosta noin vaan... Menkat. Piti monta kertaa tarkistaa, että kyllä luomumenkat ne sieltä alkoi. :D

Ja eikä mulla tietty ollut mitään varusteita tällaiseen kivaan pikkuylläriin mukana... Ei lääkkeitä, ei tamppooneja, siteitä, ei mitään. Hyväksikäytin muutaman miehen Miranaxin pahimpiin kipukramppeihin, mutta eivät ne kyllä riittäneet. Oli vaan kärsittävä. Ja kuljettava paikasta toiseen. En kuitenkaan halunnut lomaamme pilata vain makoilemalla sängyssä. Samaten pystyin makoilemaan rantatuolissa. :D Sisulla mentiin. Onneksi kivut eivät olleet tällä kertaa kuitenkaan ylitsepääsemättömiä.

No sitten se hygienia ei ollut siellä ihan kaikkein parhaimmasta päästä. Joka paikassa kun ei välttämättä ollut kunnon vessaa, jossa oleilimme. Ja kaupasta sain vain sellaisia tamppooneja, joissa ei ollut asetinta, joten kädet oli saatava pestyksi ennen toimenpidettä. (Kuulostaapa vakavalta... xD) Ostin sitten jotain savettien tapaisia jostain pikkukaupasta käsilaukkuun. Niillä mentiin. Oli kyllä laitettava sormet ristiin, että en saisi mitään tulehdusta. Vielä ei ainakaan siltä tunnu.

Mutta siis joo. Menkat. Mulla. Luomumenkat. Että silleen! :D

8 kommenttia:

 1. Pcos:sta kärsivänä tiedän tasan tarkkaan mistä puhut, toi ON todellinen ihme! :D nauti LUOMUmenkoistasi!
  Si/Olemassaolematon

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella! Ja hassua miten voi menkoistakin olla niin innoissaan! :'D

   Poista
 2. Oi toi loma kuulostaa aivan yli ihanalta <3
  Ja onhan toi ihanaa myös, että ne menkat sieltä tuli itteksee! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loma tuli kyllä tarpeeseen. :) Oli ihanaa päästä hetkeksi jonnekin muualle. Varovaisesti vois nyt jopa uskotella itselleen, että josko vaikka oviskin saapuisi kylään! :D Nähtäväksi jää. :)

   Poista
 3. Oi mahtavaa! Onnea luomumenkoista!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)