20. heinäkuuta 2015

Hengissä

Edellisen postauksen jälkeen on tapahtunut kaikenlaista. Katosin täältä kuin tuhka tuuleen. Anteeksi. Tarvitsin pikaista taukoa. Tarvitsin hetken itselleni.

Olen hellinyt itseäni nyt jäätyäni työttömäksi: olen harrastanut, istunut terassilla lukemassa, katsonut ihan jäätävän kasan elokuvia, käsitellyt sitä tosiasiaa, että minusta tulee ihan kohta täti ja valmistellut lomamatkaa.

Kaikkea sitä siis mitä lomalla nyt tehdään. :D

Toimin myös valokuvaajana siskolleni ja hänen miehelleen mahakuvien ottamisessa. Oltiin merenrannalla auringonlaskun aikaan ja saatiin tosi huikeita kuvia. Siskon vauvamaha on niin kaunis. Ja se kasvaa kokoajan ihan hurjaa vauhtia. Niin hurjaa, että kohta ei ole koko mahaa vaan sen sisältö saattaa maata kehdossaan jo kun me miehen kanssa palataan viikon lomamatkaltamme!

Valmistelin siskoni uudelle pienelle perheelle työkalupakin uutta tulokasta varten. Se sisältää mm. Isän työkaluvyön, jotain pientä vauvalle, käyttöohjeita, vauvanhoitotarvikkeita, kuplamuovia stressin poistoon, korvatulpat äänihaittojen varalle, suoja-asut (kumihanskat, suojapuku, suojalasit, pyykkipoika) vaipanvaihtoon ja piristystä yövalvomiseen (kahvia, turkinpippureita, kokista ja energiajuomaa). :D Tämän paketin he siis saavat kun vauva syntyy. En malttaisi odottaa sitä, vaikka katellinen olenkin. Tuleehan minusta sentään kummitäti! <3 <3 <3

(c) Nellie

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)