12. elokuuta 2015

Tuntemuksia

Alamahassa kipuilee tasaisin väliajoin. Äitini oli sitä mieltä, että se on ovulaatiokipua, mutten kyllä enää jaksa siihen uskoa. Ja sitä paitsi, ei se kipu näin monena päivänä olisi.

Kipu on aika heikkoa, aaltomaista, kramppailua. Menkkamaistakipua voisi sanoa. Mutta paaaaaljon heikompaa. Se tulee vähintään kerran päivässä vähän kipeämmäksi ja laantuu taas. Todella rasittavaa, kun nyt muutenkin kuulostelee kroppaa normaalia tarkemmin niiden yllärimenkkojen jälkeen. :D

En tiedä mitä näistä kivuista pitäisi ajatella. Tai ehkä ei pitäisi ajatella mitään... :D

5 kommenttia:

 1. Toivottavasti olisivat ovulaatiokipuja. :) Minulla ainakin on ovulaatiokipuja useana päivänä, ne siis johtuu munasolun kasvamisesta. Ensimmäiset nippailut alkavat yleensä jo ainakin viikko ennen ovulaatiota ja kipua tuntuu satunnaisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tiedä sitä sitten. :D Tätä kipuilua on tuntunut nyt jo vähintään viikon verran. Jokatapauksessa yritetään sovittaa 2-3 päivän välein noita petipuuhia. Normaalitilanteessa pitäisi kai tärpätä, mutta meidän tapauksessa siitä ei ole varmuutta ollenkaan.

   Poista
 2. Munarakkuloiden kasvu voi joillakin ihmisillä tuntua pienenä kipuiluna alavatsalla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin olen lukenut joo, mutten kyllä millään jaksa uskoa, että minä voisin uvuloida vaikka ne munarakkulat siellä kasvaisikin...

   Poista
 3. Hei,
  blogissani http://hehkua.blogspot.fi/ on sinulle Liebster Award –haaste ja kysymyksiä, jotka halusin sinulta kysyä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)