5. elokuuta 2015

Aaawwww!

Kyllä vauvat vaan vievät sydämen mennessään. On sitä sitten kuinka kateellinen tahansa. Niin ja raskaana olevat naiset kyllä saavat mut heltiämään. Näemmä...

Miehen veli saa vauvan helmikuussa. Hänen tyttöystävänsä voi todella huonosti. Hän on sairaalahoidossa kovan pahoinvoinnin vuoksi. Vaikka kuinka pahalta tuntuu etten se ole minä, joka on raskaana niin kyllä sitä toivoisi, että toinen selviäisi vähemmällä... Kurjaa...

Siskon vauva on kertakaikkisen suloinen. Hän oli sairaalasta lähtiessä hiukan vajaa 3kg ja pieni kuin mikä. Isänikin totesi, että suloinen vauva, kun kaikki eivät ole. :D Ihanaa saada kummityttö. Tytön kanssa kun luulisin, että mulla on pidempään yhteistä tekemistä. Tai eihän sitä koskaan tiedä vaikka kummipoikani tykkäisi käydä kummitädin kanssa vähän isompanakin teatterissa tai leffassa. :D Varsinkin jos kummitäti kustantaa! Haha!
Kuva

Kaiken tämän vauvahumun keskellä pitää välillä pudottautua maan pinnalle ja todeta, että pitkästä aikaa tulleet luomumenkat kestivät pari päivää pidempään kuin normaalisti, ne olivat kivuttomammat kuin yleensä ja vuoto oli vähäisempää. Erikoista, mutta enemmän kuin tervetullutta. :D

Tänään on kp14. Sehän tarkoittaisi normaalisti sitä, että elettäisiin oviksen aikaa. Olen testaillut aamupissasta ovista nyt pari päivää. En kyllä odota näkeväni mitään. :D Jostain syystä en luota niihin tikkuihin yhtään... Ja sitä paitsi. Ei mun kroppa varmaan edes ymmärrä sellaista käsitettä kuin ovulaatio. Eniveis, yritetään kiireisen arjen keskelle ujuttaa pikaisia tai vähemmän pikaisia peittojen heilutteluhetkiä nyt normaalia useammin. Ihan vain siksi, etten voi murehtia yrittämisen puutetta. Ja onhan se kivaakin... ;)

Oikeastaan nyt ei mulle kuulu muuta kuin vauva, vauva, vauva, vauva......... Joten yritän keksimällä keksiä välillä jotain muutakin luettavaa. Onko teillä jotain mistä haluaisitte kuulla?

2 kommenttia:

 1. Vauvat ovat ihania, vaikkeivät olisikaan ihan omia <3

  Jos saan antaa pienen vinkin, niin ovistestit kannattaisi tehdä ennemminkin iltapäivällä kuin aamulla, koska silloin on kai todennäköisempää bongata ovis :) Itse olen usein tehnyt kahta testiä päivässä, ja muutaman kerran olisi plussa mennyt kokonaan ohi, jos en olisi tehnyt testiä illalla (näytti negatiivista sekä saman päivän aamuna että seuraavana aamuna).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meinasin tänään tehdä iltapäivälläkin, mutta kun tapanani on näin kotona ollessa kantaa vesipulloa mukanani jatkuvasti niin en pysty pidättämään kovin pitkään. :D Niin epäilen, että ei sitten niin laimeasta näkyisi muutenkaan... Tiedä sitten. En kyllä enää ikinä tilaa ovistikkuja. Turhauttaiva kuin mitkä.

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)