21. syyskuuta 2015

Aika kuluu

Päivät hurahtaa ohi ihan valtavan nopeasti! Me on vietetty aikaa kummilasten kanssa. Ihanaa muuten kun voi sanoa noin. Kummilasten. Niitä on enemmän kuin yksi. ^^ Ja onnekkaasti vielä molempia sukupuolia! :)

Sitten me ollaan ihmetelty miehen veljen tyttöystävän mahankasvatusta ja koitettu parantaa hänen oloaan, kun raskauspahoinvointi on jotain ihan käsittämätöntä ja kokonaisvaltaista. o_O Heilläkin on jo eka ultra takana ja pikkuisesta on ensimmäinen kuva räpsäisty!

Mä koitan kerätä taas itseäni kasaan, että jaksaisin jatkaa laihdutusprojektia. Kesän aikana pari kiloa tullut lisää.... Onneksi ei enempää kuin kaksi! :D Siinä mielessä ihan jees lähtötilanne, mutta vituttaa silti.

Mies lopetti WOWin pelaamisen. *iso peukku* ;D Hän on ollut tässä nyt myös sairasvuoteella. Eli häntä passaten ja yhdessä sohvalla maaten on illat kuluneet Netfliksin parissa sujuvasti. :D


Niin! Ja olinhan minä tuossa neljän päivän reissulla Gdanskissakin. :) Kiva kaupunki kyllä. Siellä on paljon meripihkaa myynnissä kaikissa väreissä. Eikä mun mielestä olleet ihan älyttömän kalliita edes. :) Vanha kaupunki itsessään muistutti jonkin verran Tallinnaa tai jotain saksalaista vanhaa kaupunkia. Ja vinkkinä sinne matkustaville: Oliwan eläintarha on hieno!

Uusi kierto pitäisi aloittaa ensi kuun alussa. Eli testipäivä on varmaankin sunnuntaina 4.10. Tosin en kyllä odota mitään tuloksia. Vain lupaa aloittaa terot. :D :S

Ai niin.... Mun yksi pikkuserkku sai tänään aamulla pojan. Ei siitä sitten sen enempää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)