3. marraskuuta 2015

Miehen arka toive

Mies tutki tuossa kalenteria ja suunnitteli menemisiämme ensi viikonloppuna kun on isänpäivä. Sitten hän huokaisi ja totesi, että "Vuonna 2017 isänpäivä on mun syntymäpäivänä."

Se lausahdus sai mut vähän surulliseksi. Voisiko olla mahdollista, että hän saisi tuolloin itse viettää isänpäivää? Entä jos ei...?

5 kommenttia:

 1. Oih, Toivotaan, että miehesi saisi viettää isänpäivää parin vuoden päästä.<3 Pidän teille peukkuja pystyssä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miehellä oli sama toive kolmisen vuotta, kun lasta haaveiltiin. Lohdutukseksi voin kertoa, että kun se neljännen vuoden jälkeen (oligozoospermia ja kierto-ongelmat ja km viikolla 12) hänelle suotiin, on tuo osannut kohdella jokaista päivää kuin isänpäivää.

   Vaikeuksien kautta voittoon, mitään ei ole hävitty niin kauan kun peli on kesken JA vaikka ne toisten lapset on niitä toisten lapsia (vaikkakin olisi sukua), lapset on aina ihania ja niiden eteen kannattaa vähän kertoa asioista läheisilleen... Toisin sanoen: Tämä miehesi veljen lapsi on varmasti ihana, mutta riippumatta siitä sinulla on oikeus surra teidän tyhjää syliä, se on täysin eri asia, vaikka teidän perheet eivät välttämättä tätä ymmärrä. Pahinta mitä anoppi sanoi keskenmenomme jälkeen meille oli "onhan niitä lapsettomiakin perheitä". Tarkoitti ehdottomasti hyvällä, mutta teki mieleni juosta kellariin itkemään... Ei siis sillä ettemmekö olisi perhe kahdestaankin, vaan ajattelin että hänen mielestään meidän ei olisi edea kannattanut yrittää omaa.

   Paljon kaikkea hyvää teille ja odotuksen odotukseenne. Tie on pitkä ja välillä toivottoman oloinen, mutta päivä kerrallaan tätä taistelua on käytävä! Terv: 4*ICSI, ei yhtään mitään pakkaseen koskaan.

   Poista
  2. Kiitos kommentistasi <3

   On kausia, jolloin positiivinen ajattelu tulee kiuin itsestään. Silloin on helppo ajatella, että kyllä meillä on vielä mahdollisuus. Ja sitten on välillä niitä aikoja kun tuntuu etten edes sopisi äidiksi kunnen osaa itsestänikään huolehtia tai pitää kotia aina siistinä yms. Epätoivon hetkinä sitä saattaa välillä ajatella mitä sattuu.

   Voimia myös teille <3

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)