19. helmikuuta 2016

Pilates

Miehelle nauroin eilen kun hain postista Elloksen paketin, että kyllä on joku vipu naksahtanut, kun olen niin innoissani tästä paketista. Sieltä tuli meinaan pelkästään urheiluvaatteita.

Kahdet housut, pitkät ja caprimittaiset.Näistä tykkäsin oikeastaan molemmista. Vyötärö tuli mukavan ylös ja niissä oli vielä kuminauha säätämistä varten jos olisi tarvetta.

Ellos
Ellos
Lisäksi paketista löytyi urheiluliivit ja -paita. Erityisesti tuosta paidasta pidän ihan hirveästi! Siinä on päällä osaksi erillinen punainen pitsi. Todella kaunis. :)

Ellos
Ellos

Ja nyt kun olen intoillut näistä riittävästi, niin on aika intoilla uudesta _liikunnallisesta_ harrastuksestani! ;) Nimittäin sen joogan tilalle tuli pilates. Ja se on näemmä tullut jäädäkseen. Jollain kieroutuneella tavalla pidän siitä. Vaikka uhkun ja puhkun (ainoana varmaankin koko tunnilla olevista :D) koko 55min ajan, jonka tunti kestää. Lihakset ovat niin kovilla tuon tunnin aikana, että joitain liikkeitä vaan ei yksinkertaisesti jaksa vaikka kuinka pinnistää. Se siinä ehkä onkin kaikkein hienointa, että niin lyhyessä ajassa, saa itsensä niin totaalisen piippuun, että autoon nouseminen tunnin jälkeen sattuu. :D Muutaman päivän tunnin jälkeen on vatsa, reidet, takapuoli ja hauikset kipeinä, mutta sitten taas odottaa innolla uutta tuntia. Täytyy myös myöntää, että muutaman kerran olen vetänyt kukkarosta salin kuukausikorttini ja ihmetellyt sitä epäuskoisena siitä, että mulla on sellainen. Haha!

Niin, että kyllä täällä on tapahtunut kaikenlaista, vaikka olenkin ollut täällä blogin puolella aika hiljaa. Jostain syystä en muista tulla kertoilemaan tänne asioista. o_O Kurjaa teidän lukijoiden kannalta. Pyydän nöyrästi anteeksi! <3

2 kommenttia:

 1. Aika erikoinen paita ja yksityiskohtainen paljastus harrastuksesta. Joku voi tunnistaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnistamisella ei oikeastaan ole niin väliä, kun aika monelle olen meidän tilanteesta jo kertonut. En vain ole nähnyt mitään syytä miksi muuttaa täällä mitään. Jos joku tunnistaa ni tunnistakoot sitten. :)

   Tuo paita on kyllä kiva! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)