2. maaliskuuta 2016

Voi tissit...

Viime kierrosta huomasin, että tissit alkoivat kipeytyä kolme päivää ennen kuin menkat alkoivat. Ensin oli kipeät vain nännit ja sitten lopulta ihan koko tissit. Nukkuminen oli inhottavaa. Pukeminen oli inhottavaa. Peseytyminen oli inhottavaa. Ja se liivien pois riisuminen tai aamulla ylös nouseminen vasta inhottavaa olikin. Silloin tissikipu kesti kaikkiaan viisi päivää.

Nyt olen taas tullut hyvin tietoiseksi tisseistäni. Nyt on kuudes päivä menossa, mutta vuotoa ei kuulu. Todella inhottavaa. Ja herättää ihan turhia toiveita taas... Nyt on kp35 menossa.

Metuja syön edelleen. Joskin nyt pääsi kotoa loppumaan, niin että nyt jäi välistä. Niistä tuntuu olevan jotain hyötyä, kun vuoto kuitenkin alkaa. Kaksi viimeistä kiertoa ovat olleet ihan säädyllisiä siinä 30 kiertopäivän tiimoilla. Edelleen mun tekee pahaa (ihan niin pahaa, että meinaa tulla oksennus pelkästä hajusta) makkarat ja sulatettu juusto. Esimerkiksi grillimakkara ja vaikka kanariisivuoan päälle sulatettu juusto ei tule kuuloonkaan. Yök.

Tällä hetkellä täällä ollaan flunssassa. Onneksi otin influenssapiikin, niin siltä on vältytty, mutta eihän tuo piikki tavallista kausiflunssaa silti estä tulemasta. Vaikka kovasti me on koitettu miehen kanssa vältellä sellaisia kyläpaikkoja, joissa sitä on ollut liikkeellä.

Jatketaanpa kaikki tästä kohti aurinkoista kevättä!

2 kommenttia:

 1. Meinaatko testailla jossain vaiheessa? Oireet kuulostaa lupaavilta! :)

  LAPSEKKAANA

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä ajattelin ens viikolla testata. Varmaan heti maanantaina... Tai jo sunnuntaina, jos en malta odottaa! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)