8. maaliskuuta 2016

Suunnitelmia

Multa loppui reseptiltä metut ja päätin jättää, sille samalle gynelle joka reseptin kirjoitti, soittopyynnön. Ajatuksenani oli kysyä voisinko vielä jatkaa metujen syöntiä kun mun kroppa näyttää suhtautuvan lääkkeeseen aika hyvin. Onhan mun kierto ollut nyt viimeiset kerrat ihan normaali kp30-39 luokkaa. Ja vaikka ovista en olekkaan saanut bongattua, niin nyt viime kierrossa väittäisin, että näin ekaa kertaa ovislimaa!

Ja lääkäri oli kanssani samaa mieltä, että koska vaste on niin hyvä, niin hoitoa kannattaa jatkaa. Hän kehoitti syömään metuja vielä kierron kaksi. Ja jollei tärppää niin hän lupasi kirjoittaa sähköiselle reseptille Clomifenia! Aivan kertakaikkisen loistavaa! Ja ohjeeksi sain syödä yhden pillerin kp3-7. Korkeintaan kolme kiertoa, joista viimeisellä kaksi tablettia päivässä.Mulla on todella hyvä fiilis nyt. Joku haluaa auttaa meitä ja tekee sen ystävällisesti ja kannustavasti. Vaikka tässä on sairastelujen ja muiden kipuilujen ja henk.koht. asioiden vuoksi tullut pari kiloa lisää, niin en osaa tällä hetkellä murehtia siitä. Niinhän voi ihan normitilanteessakin tapahtua. Paino elää jatkuvasti. Nyt aion nauttia siitä, että meillä on kerrankin oikeasti mahdollisuus onnistua. :)

7 kommenttia:

 1. Hienoa että hommat etenee. Kannattaa muuten tarkkailla tosi tarkkan endonoireita clomien aikana, mulla nimittäin räjähti ihan käsiin homma ku niitä söin ja sit syötiinkin piiiiitkään e-pillereitä että saatiin endoa rauhoittumaan :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos! Eipä olisi tullut varmaan pieneen mieleenikään, että noinkin voisi käydä! Ja tästä taas tulee mieleen, että mitenkähän endo - vaikkakin lievä - suhtautuu raskauteen...

   Poista
  2. Raskaus yleesä rauhoittaa endoa. Noi raskautumista edesauttavat (munasarjoja stimuloivat) lääkkeet ärsyttää. Ite olin lähes kivuton ja oireeton ennen hoitoja, hoitojen aikana vaihtu kipulääkitys peruslääkkeistä kolmioihin..ja hoitojen jälkeen tilanne on mikä on. Ei kuitenkaan kannata liikaa pelätä, seuraa vaan oireita ja kipuja ja reagoida muutoksiin.

   Poista
  3. Raskaushan "parantaa" endon, eli paras hoito endopotilaille olisi olla koko ajan raskaana ;D Kyllähän se pirulainen tuppaa tulemaan takaisin, mutta itselläni on synnytysten välissä kolme vuotta ja endo pysyi poissa koko tämän väliajankin, vaikka säännölliset kuukautiset palasivat vain 5 viikkoa esikoisen syntymän jälkeen. Itselläni on siis vaikeahko endo.

   Poista
  4. Kiitos rohkaisevista kommenteista! Onneksi mulla on jo kokemusta kaikenlaisesta kivusta. Kun välillä olin jo melkein kivutonkin. Ehkä tosiaan on vaan parasta mennä virran mukana ja ottaa vastaan se mikä on tullakseen.

   Poista
 2. Yeyy, never give up! :) On aina mukavempi, kun on pikkusen jo suunnitelmaa tiedossa, että on jotain mitä odottaa. Toivottavasti näillä tärppäis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta kyllä! Nyt kun on näin selkeä suunnitelma, niin on huomattavasti helpompi olla. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)