25. elokuuta 2017

Kp 11 ja olot

Eilen elettiin kp 11. Päivällä olo oli ihan normaali hetkittäisiä kramppeja ja jomotuksia lukuun ottamatta. Muutaman kerran päivällä alavatsassa vihlaisi, mutten kiinnittänyt siihen enempää huomiota.

Mun täyden huomion vatsa ja kohtu sai kun illalla kuuden jälkeen kävin vessassa ja paperiin jäi kirkkaan punaista verta. Suht vähän, mutta näkyvästi. "Öööööh.... Mitä?!" Siis mitä täällä tapahtuu...?

Menin luotetuimman lähteen (:'D) luoksi eli Google kertoi, että ovulaation aikanakin voi tulla veritippa. Sekö se olisi? Vaiko vain välivuoto muuten vain? En jaksanut selvitellä mokomaa sen enempää.

Mutta kyllä taas tämä naisen kroppa on merkillinen...

2 kommenttia:

  1. Mulla on kans jostain kumman syystä tullut pientä veristä tuhrua just ennen ovulaatiota. Ei siis edes joka kerta vaan yllättäen vain niissä kierroissa joissa olen raskautunut :D Outoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ovistikut näyttää täällä tyhjää, mutta toisaalta pcos sekoittaa tikkuja, niin ehkä ihan turhaa niitä tuijottaa. Mulla oli alkukesästä samanlainen tilanne ja muistelin siitä täälläkin kirjoittaneeni. Silloin luulin olevani raskaana kun kaikki merkit näytti siihen suuntaan. Mutta nega se oli. En haluaisi toivoa liikoja, mutta...noh...

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)