16. elokuuta 2017

Yk 27 ja kipuja riittää

Vihdoin alkoi yk 27. Se on tässä reilun viikon ajan jo yrittänyt käynnistyä, mutta vihdoin eilen se pääsi todenteolla käyntiin. Kivut ovat hurjat. Eilen lähdin töistä kesken kaiken kun kipu vaan oli liikaa ja tämän päivän vietän myös kotona. Josko huomenna olisi suurimmat kivut jo menneet, että pääsisi taas töihin ja normaaliin arkeen.

Kuumavesipullo ja kipulääkkeet ovat nyt kavereina sohvalla. Onneksi on Netflix... Haha! Ei ole aikoihin ollut näin kovia kipuja. Kramppaa hirveästi vasemmalta puolelta ja jomotusta on myös koko alaselän puolella. Jatkuvasti saa olla vaihtamassa asentoa ja lämmittämässä sitä vettä kuumavesipulloon.

Lisäksi oon ollu miehelle aikamoinen piikki lihassa nyt muutaman päivän! Joka asia kiukuttaa tai itkettää ja raivoan milloin mistäkin asiasta. Ihan vaikka siitä että mua suututtaa niin paljon kokoajan... Haha! Mies parka.

Ei se ole helppoa tää naisen elämä.

3 kommenttia:

 1. Ootko miettiny voisiko sulla olla endometrioosi, jos noin kovasti kipuilee? Sehän voi myös aiheuttaa lapsettomuutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on. Valitettavasti. Mulla on iso kasa oireita ja diagnoosia tehtiin muutama vuosi sitten Satakunnan keskussairaalassa. Muutamat kierrot ovat olleet nyt helpompia, joskin mun helpompi kierto meinaa silti kuumavesipulloa ja 1g panadolia. Haha! Kiitos silti, että kysyit sillä kovin moni kärsii tästä tietämättään. :)

   Poista
 2. Mutta hyvä, että.on tutkittu ja todettu! Jos jossain vaiheessa aloitatte lapsettomuushoidot, niin helpottavaa, että se on jo tutkittu ja diagnosoitu. Kuulemani mukaan aika nihkeästi lapsettomuuspuolellakin endon mahdollisuutta tutkivat, mikä on mielestäni väärin, koska se voi olla juuri se syy lapsettomuuteen.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)