30. toukokuuta 2014

Tulokset

Minun testit olivat kaikki ok. Ei siis kilpirauhas-arvoissa mitään. Papa ok. Verikokeet ok. Enkä sairasta mitään sukupuolitauteja. :)

Miehen siemennesteanalyysin tuloksia ei vielä ollut tullut. Niitä edelleen siis odotellaan....

Kuva

Saimme tänään postissa poliajan. Tuntui kamalalta kun papereissa lukee "Lapsettomuushoitoihin tulevan tiedot". Aika on varattu 6.6. Eli jo ensi viikolle! Tähän on oikeasti tultu. Me lähdetään lapsettomuushoitoihin.

Jännitys kasvaa ihan hirveesti. Mies ei omaa jännitystään yleensä näytä, mutta kyselee kuitenkin säännöllisesti, että missä meidän vauva on. Ja juttelee kovasti ystäviensä lapsista ja katselee mielellään fb:sta heidän kuviaan. Todella moni hänen ystävistään on saanut lapsen tässä parin vuoden sisällä, joten alkaa hänelläkin varmasti jo toiveet omasta kääröstä olla suuret.

Yritän ajatella itse, että en ole viallinen, vaikka lapsettomuus minusta johtuukin. Että minä nyt vain synnyin tällaiseksi. Mutta se on todella vaikeaa. Minä, joka olen aina pienestä pitäen sanonut kaikille, että minusta tulee isona äiti, en voikkaan saada lapsia normaalisti. Se on vaikea asia käsitellä. Yritän olla rohkea.

Kuva
Mitä nuo lapsettomuushoidot sitten ovat? Kenties joudun leikkauspöydälle. Tai sitten ovulaatiota avitetaan tavalla tai toisella. Tai ties mitä muuta. En ole halunnut perehtyä tähän aiheeseen oikeastaan ollenkaan, koska sen ajatteleminen tuntuu pahalta. Tulee mitä on tullakseen.

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi! :)