14. joulukuuta 2015

Negatiivista joulua


Tämä on todella turhauttavaa. Ovulaatiotestejä ja raskaustestejä pitää tehdä jatkuvasti ihan vain seuratakseen tilannetta, että alkaako ne metut toimimaan. Ja tikkujen tulos on likipitäen aina tämä. Nega. Tyylipuhdas nega.

Koita siinä sitten olla positiivinen ja kuunnella toisten raskausvaivoista tai ajatuksista siitä, että miten vaikeaa ja kamalaa siitä varmasti tulee kun on perheen ensimmäinen vauva tulossa.... Ei kauheasti riittänyt voimia voivotella sitä. Ja vielä inhottavampaa kun kyseessä on miehen veljen lapsi... Meidän pitää kuulemma myös miehen kanssa käydä ottamassa influenssarokote. Olivat neuvolassa suositelleet sen ottamista, joten tottahan kaikki sen sitten ottaa.

Metuista tulee edelleen paha olo. Yököttää, muttei mitään tule ylös. Sellainen jatkuva kuvotuksen tunne vaan ja esimerkiksi makkaran haju laukaisee sen pahan olon tehokkaasti. Vielä olisi yksi kuukausi jäljellä metuja, jonka jälkeen lääkärin mukaan pitäisi koittaa muita keinoja. Mutten oikein tiedä mitä tehdä, kun lääkäri kirjoitti niitä metuja kuitenkin puoleksi vuodeksi. Ja jos yhtään muiden keskustelupalstojen juttuihin on luottaminen, niin joillakin ne alkoivat tepsiä vasta puolen vuoden käytön jälkeen.

Raivostuttaa. Kiukuttaa. Suututtaa.

2 kommenttia:

  1. En kyllä osaa sanoa kumpi tuntuu pahemmalta. Tuollainen tyylipuhdas nega vai sitten se, että melkein jokainen testi näyttää melkein positiiviselta, mutta ei sitten kuitenkaan :D Joka tapauksessa toivotan teille jaksamisia. Samassa veneessä ollaan :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)