6. tammikuuta 2017

Lisää testituloksia

Mulla ei ole vieläkään alkanut menkat. Ovat n. 10 päivää myöhässä. Tein viime maanantaina r-testin, joka oli nega. Menkkamaisia tuntemuksia vatsalla ja selässä kyllä on, joten kaipa ne sieltä aikanaan tulee.

Miehen labratulokset tulivat postissa eilen. Testosteronitasot olivat aika matalat ja prolaktiiniarvo oli viitearvojen yläpuolella. Tässä ehkä yksi iso syy miksei meille vauvaa ole siunaantunut. Kivesten ultraus oli puhdas.

Next step on 16.1. kun menemme yksityiselle takaisin kuulemaan lisää miehen tuloksista ja miettimään mikä olisi hyvä suunnitelma.

Mun paino vaihtelee viikosta toiseen. Viime viikolla aamupaino näytti kahta kiloa vähemmän ja tällä viikolla taas sama kuin ennenkin. Ehkä se on ihan normaaliakin, mutta turhauttavaa... Pilates on jo selkeästi kehittänyt vatsalihaksia ja kyykkyjäkin menee jo monta enemmän kuin ennen sen aloittamista. LadyLinella on iso valikoima ryhmätunteja, nyt olisi se hetki kun pitäisi uskaltautua haastamaan itsensä oikein kunnolla. Jokin, vaikka muokkaustunti tai vastaava olisi kyllä ehdoton. Olen niin yllättynyt, että olen valmis jopa juoksemaan pilatestunnille jos se on tarpeen! :D Kaikki lihakset ovat tunnin jälkeen useita päiviä kipeät, mutta siitä huolimatta odotan jo seuraavaa tuntia. Pilates on niiiin mun juttu. :)

2 kommenttia:

 1. hei. oletteko käyneet julkisella puolella tutkimuksissa? Mikäli pääsee julkiselle puolelle hoitoihin, tulevat hoidot huomattavasti halvemmaksi kuin yksityisellä, mikäli rankempiin hoitoihin joutuu. Olemme itse julkisella puolella käyneet tutkimuksissa, meni ehkä jotain 9kk kunnes päästiin ensikäynnistä siihen että minulle aloitettiin hormonihoidot, joudutaan suoraan rankimpiin hoitoihin koska muilla keinoilla ei meillä ole oikein toivoa tulla raskaaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!

   Ollaan me käyty mutta meille näytettiin tylysti ovea. Nyt kun kaupunki vaihtui, niin ajateltiin käydä yksityisellä tutkimuksissa ja sitte lähteä koittamaan hoitoja julkiselle. Tai siis jonottamaan hoitoja julkiselle... Meillä on kuitenkin noita paino-ongelmia jotka valitettavasti ovat esteenä hoidoille tällähetkellä.

   Kovasti tsemppiä teille hoitoihin! Toivottavasti tärppää heti :) <3

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)