12. joulukuuta 2013

Pitkästä aikaa

Nyt on ollut kamalan pitkä hiljaisuus. Jäin pitkälle sairaslomalle stressin aiheuttaman masennuksen vuoksi. Nyt kuitenkin alkaa jo valoa näkyä tunnelin päässä. Helpotusta varmaankin toi myös se, että vauvaprojekti pääsi aluilleen ihan oikeasti! Siitä ei siis tarvitse enää stressata.

Eka kerta ilman ehkäisyä oli kuin "The eka kerta" uudelleen. Jännää. Minun kohdallani se toi tullessaan ihan kauhen tunteiden purskahduksen. Onnea, jännitystä, iloa jne. :D Onko muilla tällaisia ajatuksia vai olenko täysin yksin hämmennyksissäni? :D

Nyt on menossa ensimmäinen yrityskierto eli Yk1. Tänään on 7 kiertopäivä eli kp7. Ovis olis laskureiden mukaan ensi viikon puolivälissä, ke-to. Jänniä päiviä elellään siis piakkoin ja vielä jännempiä sitten tammikuun ekalla viikolla. Ensimmäisen raskaustestin pääsemme tekemään luultavasti 3-5 päivä tammikuuta, kun palaamme joululomalta omaan kotiin vanhempiemme nurkista. Näissä termeissä on vielä paljon opeteltavaa... Hirmuisesti on kaikkia lyhenteitä ja muita slangisanoja. Minä kun en ihan kauheasti ole mammablogeissa kierrellyt ja myös foorumit ovat saaneet olla rauhassa minulta. Noh, ehkä minä vielä opin! :)

Kuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)