16. joulukuuta 2013

My Calendar

Latasin puhelimeeni My Calendar -sovelluksen. Se on salasanan takana, joten kaikki sisältö on turvassa. Sinne syötetään kierron pituus yms. tietoja, jonka jälkeen sovellus näyttää milloin pitäisi menkat alkaa, miten pitkään ne kestää, koska on hedelmälliset päivät, koska oletettavasti olis ovis.

Lisäksi kalenteriin saa kätevästi merkattua oireita, mielialoja ja muita huomioita kierrosta. Sinne saa myös ylös päivät, jona otti e-pillerin, koska oli seksiä, käyttikö kumia, koska teki ovistestin ja koska raskaustestin. Hirveän monipuolinen sovellus. :)

Suosittelen kyllä kaikille sen lataamista puhelimeen. Siihen on helppo merkkailla ajatuksia ja tuntemuksia. Asetuksia pystyy muuttamaan kokoajan. Näkee historian ja arvailuja tulevaisuudesta. Siinä on myös raskausmode. :D

Sovelluksen logo.
Tämän sovelluksen mukaan mun ovikseni siis näyttää olevan torstaina. Ovistestejä en ajatellut tässä kierrossa käyttää. Katsotaan sitten jatkossa millä mielellä olen. :D Raskaustestin ajattelin tehdä sitten uv:n jälkeisenä viikonloppuna eli 3.-5.1. Siihen tuntuu olevan vielä paljon aikaa. En ihan käsitä, että se saattaa hyvällä tuurilla ollakin plussa jo silloin! :D No, ei ehkä kannata innostua vielä. :)

Mutta mutta. Käykää nyt tutustumassa tuohon sovellukseen. Saahan ne aina poistettua, jos ei tunnu omalta!

1 kommentti:

  1. Haaste sulle: http://odotanblog.blogspot.fi/2013/12/pitkasta-aikaa-haaste.html
    :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)