13. lokakuuta 2014

The Pain Is Back

Lauantaina alkoi Yk5. Ja hyvin pian tuli selväksi, että kivut ovat palanneet...

Lähes vuosi meni siinä, että menkoista tuli "normaaleja". Mulle normaaleja. Tarkoittaen sitä, että vääntelehdin puoli-istuvassa asennossa kivusta huokaillen. Ja ettei pysty ajattelemaan juuri muuta kuin kipua. :/ Sitä se endo teettää....

Muutossa meni hukkaan mun kauratyyny. Se on yleensä helpottanut kipuja, kun lääkkeet eivät ole enää tepsineet. Onneksi iskä lähti 10km päästä mulle tuomaan lainaksi äidin kuumavesipulloa. Mun pitää saada sellanen itsellekin! Se on loistava! Pysyy niin paljon pidempään kuumana. Joskin kaurapussi mukautuu paremmin vatsan muotoihin. Mutta se lämpö. Ah. Nyt alkaa jo hiukan helpottaa ja parin tunnin päästä voin taas ottaa uuden lääkeannoksen. Näillä pärjää yön yli. :)

Kuva

Onko teillä jotakin kikkakolmosta menkkakipujen lievittämiseksi?

4 kommenttia:

 1. Hyvä kikkakolmonen tuo kuumavesipullo kivun lievitykseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se helpottaa tiettyyn pisteeseen asti. :) Kannattaa kyllä kokeilla!

   Poista
 2. Kuumavesipulloa olen käyttänyt ja suihkussa laitan oikein kuumaa vettä alavatsalle. Kummasti raskauden jälkeen ei ole enää ollut samanlaisia kuukautiskipuja, kuin ennen raskautta. Lääkäri sanoi että imetä niin pitkään kuin vaan suinkin pystyt. Raskaus ja imetys on endolle parasta mahdollista lääkettä. Imetin 1 v 8 kk. Imetyksen lopetuksesta on nyt 9 kk aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän ne sanoo, että raskaus parantaa. Harmi, ettei se tepsi kaikilla. Olet onnekas kun sinulta lähti kivut. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)