13. helmikuuta 2015

Kuvittelenko?

Olen tässä muutaman viikon aikana pohtinut omaa tilannettani. Omia sairauksiani.

Tai oikeastaan sitä, että kuvittelenko vain olevani sairas... Onko minulla tosiaan PCO tai PCOS tai endometrioosi. Ja miten ihmeessä saan itseni vakuutettua, etten kuvittele.

Ja mitä jos oikeasti olenkin kuvitellut? Jos oikeasti ne menkat eivät olekaan normaalia kipeämmät. Jos vain mieleni temppuilee ja se kipu onkin normaalia? Ja entä jos karvoitus alavatsan alueella onkin minulla täysin normaali? Tai jos olenkin ovuloinut, mutten ole sitä huomannut? Ja entäs sitten, se ultraaminen ensikäynnillä? Mitä jos se olikin väärässä rakkuloiden määrästä? Tai... Tai... Tai...

Minullahan ei ole endometrioosia todettu leikkauksella. En tiedä miksei. Ei kukaan ole missään vaiheessa sitä ehdottanut. Enkä ole minäkään. Koska mitä jos kaikki onkin normaalisti?! Samoin en ole nähnyt itse niitä rakkukoita siellä munasarjoissa. Minulla ei ole kuvaa, ei mitään todisteita siitäkään.

Olenko tosiaan kuvitellut kaiken?

2 kommenttia:

  1. Mulla todettiin marraskuussa pco. Se tosin tuomittiin nyt ensikäynnillä. Lääkärin mielestä ihan normaalit määrät on niitä rakkuloita. Tiedä häntä. Harvoin ovuloin luomusti.

    ootko miettinyt akupunktion kokeilua? Itsellä tarkoitus olisi taas ottaa akupunktiota kunhan löydän jonkun kenelle on hyvä mennä. Kävin yhdellä mutta en pitänyt tekijästä joten en enää hälle mennyt. Hän kertoi että on saanut positiivisia tuloksia juuri tuohon endometrioosiin.

    Itse olen halunut kokeilla kaikkea luontaista ennen kovia hoitoja. Joita aijon kyllä suosia myös hoitojen aikana. Seuraavaksi mielessä olisi kokeilla vyöhyketerapiaa.

    Suosittelen googletella endon hoitoa akupunktiolla!

    Onko miehelläsi muuten käytössä jotain nyt laadun parantamista varten?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole kokoeillut luontaisia hoitoja, kun en ole kokenut, että niistä voisi olla apua. Esim. tuo kipu. En usko, että akupunktio helpottaisi kipujani. Pelkään sitä kipua, joten tuntuu niin hurjalta, että hylkäisin vahvat lääkkeet ja kokeilisin luontaista, koska sitten kun se ei auta, niin olenkin tajuttomana. :/

      Mies käyttää nyt oikeastaan vain vitamiineja ja koittaa myös pudottaa painoa. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)