23. helmikuuta 2015

Uutta kiertoa pukkaa

Viikonloppuna jäi paperiin pieni punertava jälki. Jaaha, Yk7 ilmoitti tulostaan.

Tänään taitaa virallisesti olla kp1. Ajattelin, että ottaisin erilaisen taktiikan tähän kiertoon. En odottaisi sitä kahta kuukauttaa uuden terokuurin kanssa, vaan hankkisin ovistikkuja ja haravoisin kaikin aistein, että josko se kuitenkin tulisi se ovis.

Minä kun en ole ikinä ovista bongannut. Ei mulla ole koskaan ollut kipuja, ei limoja, ei mitään. Ja sitten ajattelin, että jos se ovis tulisikin tikkuun näkyviin, niin alottaisin sen jälkeen terot. En tiedä onko tässä mitään järkeä, vaan kiusaanko vain itseäni.

Jokatapauksessa, Yk7 alkoi nyt. Murehdin minä oviksesta tai kivuista tai hedelmättömyydestämme.

4 kommenttia:

 1. Mulle neuvoi yksityisellä lääkäri, että terolutit tulisi aloittaa ovulaation jälkeen. Jos ovulaatiota ei kuulu kp oisko ollut 25 mennessä niin silloin aloittaa kuuri.

  Mullakaan ei ovisoireita ollut ilman hormoneja kuin muutaman kerran ja nyt oviskäsillä oireiden kera, ja tässä kierrossa ei ole hormonit käytössä. Toivottavasti tämä kierto on se teidän kierto :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en saanut muuta ohjeistusta kuin, että 2kk välein kuuri. Mutta no, jos kokeilen tätä toista taktiikkaa nyt. Vaikka tiedän, että se tarkoittaa nopeammassa tahdissa tulevia endokipuja. Kaikkea on kokeiltava.

   Onnea myös teille!

   Poista
 2. Toivottavasti tämä kierto toisi teille toivotun onnen <3 :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)