29. toukokuuta 2015

Miten rentoudut?

Kaipailen vähän vapaata. Töissä on ihan tappovauhti ja sain kuulla, että työni päättyvät kesäkuun loppuun, joten kaipaan vähän lepoa. Joten nyt sitten kaikki vinkit kommenttina ilmoille! Josko joku muukin saisi ihania rentoutumisideoita. ^^ Harmi ettei meillä ole enää kylpyammetta...... ;D

Miten te rentoudutte?

10 kommenttia:

 1. Täydelliset naiset Viaplaylta ja vesimelonia :D Kuuma kylpykin on tosi jees.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on Netflix ja on se kyllä kumma miten sen parissa aika kuin lentää :D

   Poista
 2. Mulla olis tarjota rauhallista ja rentouttavaa pikkumies-seuraa! ;D

  VastaaPoista
 3. Lukemalla parvekkeella auringossa, lenkkeilemällä (minä lenkkeily vihasta olen oppinut nauttimaan lenkeistä pururadalla), ulkoilu muutenkin hyvällä säällä rentouttaa minua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon lenkkeilyn salat olis myös itse mukava oppia, mutta on vielä hämärän peitossa. Minä eilen ilta-auringossa rentouduin jääveden ja Nalle Puhin parissa terassilla!

   Poista
 4. Minäkin entinen urheilun vihaaja nautin ja rentoudun nimenomaan lenkillä! Kaikista paras on illalla kun ihmisiä ja autoja ei enää niin liiku ja saa rauhassa kävellä tuolla omien ajatusten kanssa :)
  Leffojen tuijottelu ja saunominen on toinen missä saan rentouduttua ja ajatukset muualle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Millä tavoin oot päässyt liikunnan makuun?! :D Minäkin toivoisin pääseväni. Pakkopullana siitä ei vaan tule mitään... Leffat, saunominen ja korujen tekeminen on kyllä ehkä parasta ikinä! :)

   Poista
  2. Ei mitään hajua ;`D Sellaset rauhalliset lenkit nimenomaan illalla kun ihmisiä ei enää liikua ja saa kaikessa rauhassa mennä omaa tahtia! Niin parasta :D

   Poista
 5. Lukemalla hömppää ja bloggaamalla!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)